Често задаваните въпроси
1
Защо е необходима регистрация?

Регистрацията Ви дава възможност да направите online заявка за включване,  да промените пакета си или скоростта на интернета. Също така Ви дава възможност за подаване на сигнал за авария или друг проблем.

2
Нямам интернет връзка. Какво да направя?

2.1. Проблем с рутера:

Първо рестартирайте Вашия рутер като изключите адаптера от електрическата мрежа. Дръжте го изключен поне за 10 секунди.

В повечето случаи връзката Ви ще бъде възстановена след рестартиране на Вашия рутер. Ако все пак не стане, моля, свържете се с Обслужване на клиенти, по всяко време на номер: 02/4444-233 или Оставете бележка в нашата тикет система Bankya-Fiber>>Поддръжка. Тикет системата ще бъде активна веднага след регистрация на потребител в раздел "поддръжка" от главното меню! Регистрирай се тук! 

2.2. Проблем с оптичния преобразувател:

При зелена светлина на лампичките, проблемът е или в рутера, или в LAN връзката между него и оптичния преобразувател.

При червена светлина на лампичките, проблемът е в оптичния кабел. Свържете се с Обслужване на клиенти, по всяко време на номер: 02/4444-233 или Оставете бележка в нашата тикет система Bankya-Fiber>>Поддръжка. Тикет системата ще бъде активна веднага след регистрация на потребител в раздел "поддръжка" от главното меню! Регистрирай се тук!

3
Интернет връзката ми е много бавна. Какво да направя?

Скоростта на Вашата интернет връзка зависи от много фактори като скоростта на процесора на Вашия компютър, ограничението на интернет страницата, както и от вида на файла, който сваляте - като Торенти например, вируси и д.р.

4
Как мога да променя моя интернет пакет?

Ако желаете да смените Вашия интернет пакет, моля, обадете се на Обслужване на клиенти, по всяко време на номер: 02/4444-233 или Оставете бележка в нашата тикет система Bankya-Fiber>>Поддръжка. Тикет системата ще бъде активна веднага след регистрация на потребител в раздел "поддръжка" от главното меню! Регистрирай се тук!

5
Къде мога да платя?

Може да платите в касите на ИзипейePay и в офис на Bankya-Fiber.

6
Какъв е срока за включване, след подаване на заявка?

При наличие на техническа възможност, до 7 работни дни след подаване на заявка за включване. Служител от отдел "Обслужване на клиенти" ще се свърже с вас, за да уговори подходящ ден и час за инсталация на услуга.

7
Къде и кога мога да сключа договор и да заплатя първата месечна такса?

Договорът се сключва на място или в нашият офис при заявяване на услугата.

8
Какво да направя, ако забравя да платя месечната си такса през почивните дни?

1. Свържете се с Обслужване на клиенти, по всяко време на номер: 02/4444-233

2. Може да платите в касите на Изипей по всяко време в цялата страна или денонощно през ePay. Услугата тръгва 5 минути след заплащане.

3. Оставете бележка в нашата тикет система Bankya-Fiber>>Поддръжка. Тикет системата ще бъде активна веднага след регистрация на потребител в раздел "поддръжка" от главното меню! Регистрирай се тук!

9
Защо нямам ТВ, а имам интернет?

1. Рестартирайте приемника от тока.
2. Проверете HDMI на ТВ дали отговаря на гнездото (входа), в което е включен.
3. Проверете дали ЛАН кабела е включен в приемника.
4. Проверете какъв цвят свети лампичката на приемника.

10
Как мога да науча клиентският ми номер?

1.Всеки нов абонат получава e-mail, който съдържа клиентиския му номер и обяснение за начини на плащане през E-pay и EasyPay

2.Клиентският Ви номер може да научите като се обадите в нашия офис на 02/4444 233